Politica de service

Garantia se solutioneaza la punctul de lucru al Sc Rav Power Sistem Srl prezentat in pagina de contact de catre departamentul SERVICE, prin repararea sau inlocuirea produsului defect. Garantia este solutionata in maxim 15 zile lucratoare de la receptionarea produsului in service. Plata transportului pentru produsele trimise (tur) in vederea solutionarii garantiei revine in responsabilitatea clientului, pentru returul produselor plata transportului va fi suportata de catra Sc Rav Power Sistem Srl.

Conditiile de garantie sunt in conformitate Legea 449/2003 si O.G. 21/1992. La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect in ambalajul original, impreuna cu accesoriile aferente, copiile de pe factura fiscala si certificatul de garantie. In cazul in care produsele ajung neinsotite de aceste documente, produsele pot fi returnate solicitantului /expeditorului fara a i se solutiona garantia. De asemenea , plata transportului va fi suportata de client si pentru retur.

Nu fac obiectul garantiei produsele care prezinta defecte fizice precum: lovituri, crapaturi, ciobiri, componente/piese arse sau plesnite etc., etichete sau sigilii de garantie deteriorate, indepartate sau modificate, produsele utilizate in conditii neadecvate (tensiuni de alimentare necorespunzatoare, supunerea la variatii mari de temperatura si presiune, socuri mecanice, manipulare incorecta, utilizarea produselor in conditii de umiditate, praf, noxe sau sub actiunea substantelor chimice etc.), prize fara impamantare, patrunderea de lichide, metale sau alte substante in interiorul echipamentelor, interventia mecanica sau plastica asupra produselor.

Produsele comercializate de Sc Rav Power Sistem Srl , beneficiaza de protectie la supratensiune prin siguranta fuzibila .Depasirea curentului nominal de functionare si arderea sigurantei nu constituie obiectul garantiei .

Pentru produsele care nu mai beneficiaza de garantie , reparatiile se efectueaza contra cost , dupa ce firma noastra a efectuat o constatare cu defectul si a emis un deviz estimativ .

Produsele comercializate prin intermediul Sc Rav Power Sistem Srl sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala si certificat de garantie.

Fotografiile si specificatiile nu creeaza obligatii contractuale. Acestea se pot schimba fara o notificare prealabila.